Grilování zbožňujeme již tisíce let

Grilování má dlouhou tradici. Archeologové našli zkamenělé zbytky masa, které dokládají, že grilovali už před tři sta tisíci lety. První, kdo griloval, byli Indiáni. Z Ameriky se dostal tento způsob přípravy masa do Evropy, kde si tato záliba našla své místo. Grilování po stovky let patří ke společenské události. Příprava jídla na otevřeném ohni, posezení s přáteli a rodinou. Vše co dělá grilování jedinečnou záležitostí. Vhodný a kvalitní gril vám zajistí nejen chutné, ale i zdravé jídlo. Nezapomínejte na pravidelnou údržbu a investujte do kvalitního uhlí. Pro zdravou přípravu masa si pořiďte i teploměr, který zajistí optimální teplotu, které má maso mít, abyste předešli nákaze bakteriemi. Mnoho grilů nabízí i množství příslušenství, které můžete dokoupit a tím si grilování ještě více užít. Může to být speciálně upravená pánev wok, na přípravu pokrmů anebo pizza kámen, díky němuž můžete upéct skvělou italskou pizzu u vás na zahradě. Grilování má své kořeny a je stále velice oblíbené. Investujte do kvalitního příslušenství a užijte si s rodinou příjemné chvíle strávené na vaší zahradě.

Pro Vaši domácnost